Vintage Piac és otthon design

2019. május 19.

Lakberendezési kiegészítők, kisbútorok, dekorációk, DIY kellékek és otthon design termékek vására!

A Piacon böngészve találhatsz egyedi termékeket otthonodba: kézzel készült kincsek, raklap, fa, textil, csipke, minden helyiségbe, skandináv, shabby chic, indusztriális, retro stílusban, és hazai alkotók design kiegészítői – Budán, a Makadám Klubban! Ott leszel?

IDŐPONT: 2019. május 19. 10:00 – 17:00
HELYSZÍN: Makadám Klub, 1024 Budapest, Lövőház u. 37. Bejárat a Millenáris Park Lövőház utcai bejáratán! (térkép)
A belépés INGYENES.
Kuponfüzet: Letöltöm!

Kiállítók

Ani Alkotó Kuckója
Facebook-oldal

Szalaghímzéssel díszített ékszerekkel, mobil és szemüveg tokokkal, valamint táskákkal várok minden kedves érdeklődőt.

Aurora Candle Company
auroracandle.hu

Kézzel készült, károsanyag-mentes, 100% természetes szójaviasz gyertya különleges ropogó fakanóccal. Elérhető közel 20 lenyűgözően intenzív illatban, melyek betöltik az egész szobát és különleges hangulatot teremtenek. Várunk titeket szeretettel a standunkon, próbáljátok ki számtalan különleges illatunkat!

Barankababra
barankababra.hu

Egyedi kézműves, válogatott természetes anyagokból varrt textil játékokat, és saját tervezésű táskákat készítek kicsiknek és nagyoknak. A Barankababra babák stílusa merít a Waldorfból, de teljesen egyedi tervezésű minden egyes darab. A táskák tervezésénél, és készítésénél két szempont a legfontosabb: legyen trendi, és legyen benne valami plusz, amitől egyedi darabja lehet leendő viselőjének, és különlegesnek érezheti magát tőle.

Chipmunk és Drakula
Facebook-oldal

Térképek, litográfiák botanika és zoológia témakörben, műszaki illusztrációk, divatképek a 19. század végéről és a 20. elejéről. A legtöbb A4 és A3-as méretű, kiváló vintage és industrial lakásdekoráció.

Clean Art

Látható-tapintható képeket készítek textilből Hungarocell alapra. A természetközeli témák kidomborodó felületei adják a textil képek 3D hatását, ami különlegessé és újszerűvé teszi azt. Az egyedi lakásdekor jól illeszkedik régi és új stílusú otthonokba egyaránt.

Csilla Műhely
Facebook-oldal

Kézzel festett, torockói motívumokkal díszített lakberendezési-, és ajándéktárgyakat készítek, melyekkel egyedivé, stílusossá teheted otthonodat. Természetes színükkel, örökölt magyar motívumaikkal otthonosságot visznek a térbe. Találsz nálam bútorokat, órákat, tároló-, és díszdobozokat, tükröt, különböző alátéteket terítékhez, női kiegészítőket is. Jól beillenek vintage, eklektikus, rusztikus, modern etnó, modern rusztikus terekbe. Várlak szeretettel! 🙂

DeerDecor skandináv lakberendezés
deerdecor.hu

Skandináv lakberendezési kiegészítők webáruháza a vintage stílus szerelmeseinek. Pasztell árnyalatok, letisztult, minimalista stílus jellemzi termékeiket, amelyek között konyhai kiegészítőket, textileket, gyerekszobai kellékeket és számos dekorációt találtok. Kézzel készült merinói gyapjú óriásfonal takaró rendelésre is van lehetőség.

Ellynor Store
Facebook-oldal

Célom a nőiesség megtartása egyedi öltözékkiegészítőkkel.Az általam készített csatos táskák, zsepitartók, tárcák, neszeszerek designer textilekből, pamut és lenvásznakból, esetenként fellelt régi (50 évesnél is régebbi), antiknak mondható kézzel szőtt vásznakból, csipke díszítéssel, vagy patchwork technikával készülnek. Minden termékem egyedi termék. Kollekciókat is készítek, így a nagy méretű női táskákban segítségükkel szép rend tartható.

Falramagyar
falramagyar.hu

Magyar művészek által tervezett tapétákat, posztereket kínálunk webáruházunkban. Újdonságaink között szerepelnek a lakástextilek, bútorszövetek, és hamarosan a pamut anyagok. Minden mintánk egyedileg módosítható, színezhető a megrendelő kívánsága szerint. Magyar tervezők, hazai gyártás.

Goods Műhely
goodsmuhely.hu

Jó színek, vicces vagy éppen szívhez szóló feliratos tányérok, kertészkedőknek növényjelölők, a divat szerelmeseinek ékszerek! Ezzel vár a Goods kreatív műhely csapata sok szeretettel erre az évindító vásárra!

Holmi
Facebook-oldal

Ezen a Vintage Piacon találkozhatsz bájos, vidéki stílusú kerámiákkal, textilekkel, és egyéb kiegészítőkkel össze hangolva egymással. Nem csak otthonodnak, Magadnak is találsz majd egyedi HOLMI-kat.

Judyposter
judyposter.hu

A táblakép remek lakberendezési tárgy, kézzel készül és az ára miatt nem kell elköteleződni egyetlen darab mellett. Mostanra számos széria és méret elérhető, különböző stílusok között válogathattok. Ha lakásfrissítésről (hangulati vagy szezonális) vagy ajándékozásról van szó, akkor nálunk megtalálod azt a képet, ami vidámságot, örömöt csempész az otthonodba. A kollekció folyamatosan bővül képeslapokkal, mágnesekkel és print képekkel is. Persze van még a Judy tarsolyában újdonság.

La Pajarita krétafesték és kellékek
birdo.hu

A Birdo shop segít Neked bútoraid, berendezési tárgyaid, biciklid, ruháid, mütyürkéid felújításában.
Hogyan? A birdo.hu oldalon leginkább La Pajarita termékeket találsz, kiemelve a mi kedvencünket, a krétafestéket, ugyanis imádunk mindent, ami vintage! A La Pajarita krétafestékekkel Te is rusztikussá varázsolhatod holmijaidat. Igyekszünk minél több ötletet megosztani Veled, és reméljük, Te is akkora örömmel használod majd a birdo.hu termékeit, mint mi!

Ladri

A Plum Handmade Crochetnél egyedi saját készítésű horgolt Játéktárolókat és kosarakat találhattok, a babaszobákba, gyerekszobákba és az egész lakásba a sok-sok apróságok tárolására! Az első Játéktárolók kislányomnak készültek a rengeteg apró játék, kocka és temérdek plüss figura tárolására. Eközben észrevétlen szerettem bele ezekbe a Játéktárolókba, kosarakba, ami minden otthon remek szép és megbecsült kiegészítője és dísze lehet! Mindegyik elkészült Játéktárolóba és kosárba rengeteg időt és szeretetet teszek, bízva benne, hogy legalább ekkora örömöt okoz majd gazdájának és Otthonának egyik büszkesége, ékessége, dísze lesz!

Terkaberka Kids&Home
Facebook-oldal

Terkaberka textildekorációk Nektek, akik szeretik a természetes alapanyagokat, a gyapjúfilcet és meghittséget otthonaitokban. Olyan holmikat készítek, melyekkel szebbé, hagyományosabbá vagy játékosabbá tehetitek a hétköznapokat és az ünnepeket, melyekkel környezettudatosabb életmód mentén alakíthatjátok ki otthonaitok egyes részleteit.

Vadvirág Dekor
Facebook-oldal

Szenvedélyünk az alkotás. A színek, anyagok harmóniája mindennél fontosabb számunkra. Kézzel, szakmai hozzáértéssel és sok-sok szeretettel készítjük dekorációinkat, melyek szívet melengető kiegészítői lesznek otthonodnak vagy különleges rendezvényeidnek.

Woodlabor
woodlabor.hu

Woodlabor egy családi vállalkozás, amely a természetes szépséget szeretné becsempészni hétköznapjaidba. Igyekszünk az adott évszakra jellemző növény- és állatvilág szereplőit megalkotni, amelyek egész évben természetes bájjal töltik meg az otthonodat.Most kiemelt szerepet kapnak a tavaszi virágok, madarak és a húsvéti dekorációk is.

Woody Decor
woodydecor.hu

Rusztikus lakásdekorációkat és kisbútorokat készítek, természetesen tömör fából, öregbített megjelenéssel. Ha szereted a meghitt, hangulatos, természetes lakásdekort, akkor várlak szeretettel asztalomnál.