Vintage Piac 2018. március 25.

Vintage Piac

2018. március 25.

IDŐPONT: 2018. március 25. 10:00 – 17:00
HELYSZÍN: Tesla Budapest
1075 Budapest, Kazinczy u. 21.
(térkép)
A belépés INGYENES.
Kuponfüzet: Letöltöm!

PROGRAMOK, WORKSHOPOK

10:30 – 13:00 Juditu dedikálás

Juditu, vagyis Varga Judit dedikálja DEKOR.ÁLOM című könyvét, melyet a helyszínen meg is vásárolhatsz.
Olvasd el, mit írtunk a könyvről!

10:30 – 12:00 Tavaszi kopogtató készítő workshop

Készítsd el az általad megálmodott, otthonodat díszítő tavaszi kopogtatódat a Flow’& More-al! Minden eszközt és segítséget megkapsz, neked csak a kreativitásod kell hozni!

12:00 – 12:45 A Novasol Spray ingyenes krétafesték spray-bemutató workshoppal várja az érdeklődőket.

14:00 – 16:30 Bútorfestő workshop

Alapfokú kézműves bútorfestő workshoppal vár az EdVintage Műhelye, ahol egy tortatálat vagy sámlit festhetsz le! A festés, díszítés, antikolás, stencilezés, és transzferálás technikáját próbálhatod ki.

Kiállítók

Cucc Papírzsákok

cuccpapirzsak.hu

 

Mindenki szereti a rendet. Csak éppen a fenntartása okoz néha problémát.. Itt egy egyszerű, könnyen kezelhető, strapabíró és stílusos megoldás! A papírzsákok nagyon erősek, akár 20 kg-t is elbírnak, és jól tűrik a mindennapos gyűrődést. A lakás bármely pontján hasznát tudjuk venni egy papírzsáknak: a gyerekszobában játéktároló, az előszobában cipő-, csizma-, esernyőtartó, a dolgozóban csomagolópapíroknak, kartonoknak, kézimunkázók esetében fonalaknak, textileknek; hálószobában szennyestartó, a konyhában gyűjthetjük benne szelektíven a papírt, műanyagpalackokat, és még hosszan sorolhatnám, hiszen annyi CUCC van minden otthonban…
A papírzsákok mellett a mosható papírzsákok is segítik az életünket, amelyek ugyan papírrost alapúak, de a különleges kidolgozásuknak köszönhetően mosógépben moshatóak. Vízállóak, így fürdőszobába, konyhába tökéletes megoldást jelentenek a mindennapos tárolásra.
2018-ban ráadásul kibővül a Cucc kínálata a fonott tárolókkal! Vessző, rattan, tengerifű tárolók és kiegészítők is magtalálhatóak mostantól a kínálatban.

Csipkelengye

csipkelengye.hu

 

Megunva a sablonos, egyhangú lakástextíliák kínálatát, elhatároztuk, hogy létrehozunk valami egészen egyedülállót és személyreszólót, amivel megajándékozhatjuk magunkat, otthonunkat és szeretteinket. Kézzel készült termékeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minőségi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet. Általuk válik a lakásból otthon, az ajándék pedig személyes emlékké alakul át. A Csipkelengye megszületését az értékteremtés, a jóízlés és a hagyományőrzés hívta életre. Termékpalettánkon rusztikus és romantikus lakástextíliák, nászajándék- és és babakelengyék széles választékát találhatja meg az érdeklődő. Hiszünk az egyedülállóban és a minőségben, abban, hogy a tömegcikkek korában még nagyobb szükség van az egyedire, a tradicionálisra. Megálmodtunk egy olyan világot, amely a Csipkelengye kollekciójában életre kelt. Szívből és szeretettel ajánljuk Önnek is!

DeerDecor skandináv lakberendezés

www.deerdecor.hu

Skandináv lakberendezési kiegészítők a vintage stílus szerelmeseinek. A klasszikus szürke, bézs és fehér árnyalatokat élénk és divatos színekkel dobjuk fel: zöld, sárga és kék színesítheti így az otthonod. A megteremtett hangulatot a kertbe is magaddal viheted: tálcákkal, kaspókkal, mécsestartókkal varázsolhatsz csodálatos világot ide is.

EdVintage Műhelye – Autentico Hungary

www.edvintage.com

 

Dekorációk, bútorok átvarázsolása. Workshopok. Autentico környezet-és bababarát krétafestékek forgalmazása, Magyarországon egyedülállóan 160 színű palettán.

Ellynor Store

Facebook-oldal

 

Csatos tárcák, neszeszerek, kistáskák, egyéb kiegészítők készülnek minőségi textilekből, hagyományos vászonból, textilbőrből. Szeretek csipkével és patchwork technikával díszíteni. Nagyon szeretek a Tilda designer textillel és natúr lenvászonnal dolgozni. Izgalmas, ahogy a modern anyagok, minták, a hagyományos vászon és a csipkék egymásra találnak a varróasztalomon. Mindennek eredménye a modern és a hagyományos stílus találkozása a női öltözék stílusos kiegészítőjeként, a praktikus tárolás céljából, a vintage jegyében.

Judy Poster

judyposter.hu

 

Vintage – Retro stílusú táblaképek és grafikai nyomatok, hűtőmágnesek több méretben, a Judy Design Store-tól.

Kopott Macska

kopottmacska.hu

 

A Kopott Macska webshopban a vintage, country és shabby chic stílus szerelmesei széles kínálatú lakberendezési és egyéb kiegészítőket találhatnak, melyekkel lakásukat, házukat és életterüket otthonná varázsolhatják, vagy éppen csak feldobhatnak vele egy-egy megunt szegletet.

LevendulaNyúl

Facebook-oldal

 

Régi tárgyak, evőeszközök, csipkék, képkeretek újragondolásával és hasznosításával készülnek az ékszerek, lakásdekorációs tárgyak a Levendulanyúl műhelyében.

Lelke van – made of Love

Facebook-oldal

 

A #lelkevan hatodik éve kutatja fel a múltban készült, írt papírokat, amik különleges történeteket mesélnek el. Hihetetlen szín-és formavilág elevenedik meg újra, csupa különleges, teljesen egyedi kiegészítőben. Külön kedves a szívemnek az üzenetes ékszer és kiegészítő, melyeket akár 1600-as években írott papírból készítek (ez egyben a legrégebbi papírom is). Aki kíváncsi évszázadok történeteire, a mesék birodalmára, jöjjön, hallgassa meg, ha szívesen hordaná is, kiválasztjuk együtt az igazán lelkéhez illőt. 🙂

Macy & Macy

macyandmacy.hu

Termékeink között elsősorban bükkfából készült, esztergált, festett lámpatesteket és hozzá illő lámpaernyőket találsz, amelyek hagyományos módon, kézzel varrottak vagy a kissé modernebb pvc anyagból készültek.
A novemberi Vintage Piacra nem csak a már megszokott kis asztali lámpáinkkal, lámpaernyőinkkkel érkezünk, hanem a My Vintage Factoryval közösen alkotott gyertyatartókkal, díszpárnákkal és egyéb vintage és shabby stílusban készített lakberendezési kiegészítőkkel is találkozhattok. Sőt, ezen a napon a bútorfelújítás szerelmesei kedvezményes áron vásárolhatnak nálunk bútorgombokat is.

melicherbernadettart

Az élet váratlan történéseinek köszönhetően kerültem közelebbi kapcsolatba a fával. Teljesen rabul ejtett a szépségével, egyediségével, illatával. Újra hasznosítok minden faanyagot, ami a kezem ügyébe kerül. Dekorációkat készítek mások örömére, ami az én örömöm is.

Művészet és dekoráció lakberendezés

Kis szériás lakásdekorációs kellékek a vintage, shabby chic és rusztikus stílus kedvelőinek. Most először hozzuk el Nektek gyönyörű spanyol fiókgombjainkat.

 

Festék sprayket forgalmazunk, kréta festéket állítunk ki, amivel vintage stílusú bútorfelújításokat lehet végezni.

 

A redone project tulajdonképpen akkor született, mikor úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk. Miközben szorgosan dolgoztunk a közös otthonunk kialakításán, egy csomó öltet jutott eszünkbe. Ugyanolyan ízléssel (szerencsére), a régi dolgok, szép fa, innovatív megoldások iránti szenvedéllyel, arra az elhatározásra jutottunk, hogy megvalósítjuk az elképzeléseinket. Miután egy halom kacat eredeti rendeltetését újragondoltuk, azon kaptuk magunkat, hogy iszonyúan élvezzük, amit csinálunk, így mindkettőnk régi álma vált valóra: menő, vicces, néha furcsa, egyedi dolgokat keltettünk új életre, amitől egy otthon tényleg az ember sajátjává válhat. De miért állnánk meg itt? Miért is ne kínálnánk ezeket a termékeket azoknak is, akik osztoznak velünk a hasonló furcsaságok iránti vonzalomban? Időközben elragadott minket a lendület és mára nemcsak régi tárgyakkal dolgozunk, hanem saját tervezésű és kivitelezésű termékeket is készítünk.

Sütikiszúrók.hu

https://sutikiszurok.hu/

 

Igazi fém kiszúróformákat kínálunk igen nagy választékban a klasszikustól a modernig. Mézeskalácshoz, linzerhez, marcipánhoz és bármilyen nyújtató tésztához tökéletesek. Gyertek válogatni kínálatunkból, még időben lesztek a húsvéti sütéshez.

Tulipán Műhely

tulipanmuhely.hu

 

A Tulipán Műhely a sorsukra várakozó raklapokat kelti új életre az újrahasznosítás jegyében. Kókai Ági és Korn Bea, a TulipánMűhely alapítói épp az álmaikat valósítják meg, amikor nektek táblát készítenek. Az új formákkal, egyedi színekkel és kiegészítőkkel felöltöztetett raklap táblák remek kiegészítői lehetnek otthonunknak, de fotózási kelléknek is bizonyítottan megállják a helyüket. Cégérek és logók TulipánMűhely táblán való megjelenítése nagyon egyedi, de személyes elképzelések, vágyak és egyéni ötletek is teljesíthetők.

Woody Decor

Facebook-oldal

 

A Woody Decor megálmodói falusias stílusú dekorációkat, kisbútorokat készítenek divatos köntösben, hogy azok akár egy parasztházban, akár egy modern lakásban is jól mutassanak. Minden termékük egyedi, saját kézzel készített és kizárólag igazi fából dolgoznak, vízbázisú felületkezelő anyagokkal. Kedvelik a sört, a bort és a finom ételeket, ezért termékeik között nagy számban találhatók az evés-ivással kapcsolatos, szép és hasznos kiegészítők.

Falramagyar

falramagyar.hu

 

Egyedi, hazai művészek által tervezett tapétákat, posztereket és falimatricákat kínálunk webáruházunkban. A „falramagyar” minden terve egy-egy fiatal, magyar tehetséges alkotó munkája. Minden tapéta önálló műalkotás, amellyel a vevők igazi értéket kapnak. Mi nem teszünk mást, mint összekötjük a művészt a vevővel. A falra valót az egyik legnagyobb múltú hazai nyomda gyártja kivételes minőségben. Kollekcióinkban nagy hangsúlyt kapnak a gyerektapéták és falimatricák, de alapanyagainknak köszönhetően akár fürdőszobában és konyhában is elhelyezhetünk tapétát.
Folyamatosan várjuk az új tervezők jelentkezését, így vevőinknek egyre szélesebb választékot tudunk kínálni.

BOOOK Kiadó

boook.hu

 

Színes, kreatív, inspirál. Jó kézbe venni, és a jövőt formáló szemlélet sem hiányozhat belőle. A BOOOK Kiadó könyvei ilyenek, akár különleges receptekre, életmódkalauzra, világutazó kézikönyvre vagy otthonszépítő dekorációs ötletekre vágyunk. A Kiadó olyan műveket árul a közönségnek a rendezvényen, amelyekből nemcsak ihletet meríthetünk, de azok biztosan eltérnek a könyvpiaci dömping kínálatától. Akinek valamelyik téma felkeltette az érdeklődését, az most 30-50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvencét. A rendezvényen a BOOOK Kiadó képviseletében jelen lesz Varga Judit- Juditu, aki a DEKOR.ÁLOM című könyvét fogja dedikálni 10:30-13:00 óráig.

Design sarok

 

A BLACKLIST célja kimozdítani vásárlóikat a tucatmárkák nyújtotta egyformaságból, a hétköznapokat körülvevő, megszokott vizuális világból. A szitanyomott bőr felületek grafikai játékossága adja a márka fő arculatát, mely összhangot teremt a tárgyak letisztult formavilágával. A kiváló minőségű bőrökből készült táskák és egyéb praktikus bőr kiegészítők mellett szitanyomott füzetek és ékszerek is megtalálhatóak termékkínálatukban.
A BLACKLIST az aktuális trendeket felhasználva a megunhatatlanra törekszik. Örök darabokat kreál, melyek függetlenek az adott divattól, mégis tökéletesen tudnak illeszkedni azokhoz.

 

A Clam ékszerek készítésekor arra törekszem, hogy a sokak által ódivatúnak tartott gyöngyökből (peyote) mai, fiatalos, trendi kiegészítőket alkossak, amit én is szívesen viselek. Főként fülbevalók és nyakláncok találhatóak kínálatomban, aprólékos kidolgozással és egyedi formatervezéssel.

 

2017 évben kezdtük el gyártani a vintage sílusú gyönyörű díszdobozainkat. Mitől különlegesek a dobozaink? A CREA kézműves dobozok teteje tiffany üveg hatású CREA díszüvegek. A Crea díszüvegek egy speciális művészeti-fólia és öntapadós ólomszál segítségével adják a tökéletes ólomüveg hatást. Minden kézműves alkotásunk gondos, több munkaórás alkotó folyamat eredménye. A dobozok felhasználhatók többféle funkcióra, mivel több rekeszre vannak osztva (teafilter tartó, ékszer tartó..stb).

 

Az ESKA minimalista táskáit és textilbőr kiegészítőit hozza el a Vintage Piacra! A lenvászon tornazsákok és vidám hercegnő szettek mellett helyet kapnak a kisméretű bőrfüles táskák, a neszesszerek és a textilbőr borítású jegyzetfüzetek is.

 

GypsyDream

Facebook-oldal

 

A Gypsy Dream egy olyan álom, ahol és aminek segítségével megélheted a szabadságot, a kalandot, utazhatsz térben és időben, miközben a puha pamut, a fényes selyem és szatén, vagy a vibráló színű újrahasznosított bőrök ölelnek körbe. Olyan utazásra hívunk, ahol minden apró részletnek, hímzésnek, színnek saját története van. Az anyagokat utazásaink során szerezzük be, a különböző kultúrák inspirálnak minket, a jelenlegi kollekcióban India (Rajastan) és Afrika ihletettségű darabok találhatóak. A tervezőnk, Kisteleki Lili egy sokáig Párizsban élő és alkotó festőművész, jelenleg az év egyik felét Balin, a másikat többnyire Magyarországon tölti. A kollekciók nagyrészt az inspirációs országokban készülnek manufaktúrákban, kézműves mesterek segítségével.

 

 

JUSTa Sticker falmatricáink garantáltan vidámságot okoznak. 🙂 Bármilyen unalmas felületet pillanatok alatt feldobnak. Dekorálhatod vele a szobák falát vagy bútorait, de akár a fürdőszobában is használhatod, mert vízálló. Ééés visszaszedhető, szóval bármikor új hangulatot varázsolhatsz vele. A legtöbb mintánk sablonozható. Ez mit jelent? Kifejlesztettünk egy sablont, aminek a segítségével pillanatok alatt szabályos mintában is felragaszthatod a matricáinkat. Nem kell méricskélned és telefirkálnod a falat hozzá. Tényleg nagyon egyszerű és jó móka! Próbáljátok ki Ti is! 😉

Love2Smile Organic Cosmetics

love2smile.hu

 

Tiszta, természetes és gyönyörű. 100% natúr, vegán, prémium minőségű kozmetikumok a mindennapi tisztálkodáshoz.

 

Pihe-puha cukiságok filcből, a szivárvány minden színében! Könyvjelzők, kitűzők, hajbavalók, mindenféle kincsek kicsiknek és nagyoknak, kézzel készítve. Mimö.

NIRA-DEKOR

Facebook-oldal

 

Rácz Nikolett vagyok a NIRA-Dekor megalapítója. Egyedi kézzel készített szezonális ajtókopogtatókat, asztali dekorációkat és virág boxokat készítek. Csak száraz virág és polifoam virágokkal dolgozom. A vintage piacra húsvéti és tavaszi dekorációkkal készülök a kedves érdeklődőknek. Minden darab egyedi, hiszen két egyforma dolgot sohasem készítek. Minden érdeklődőt sok szeretettel várok!

Papheni

papheni.hu

 

A papheni letisztult, nőies kiegészítőket készít, melyet a csipke és a visszafogott árnyalatok, valamint az aprólékosan kidolgozott részletek tesznek különlegessé. Kínálatában megtalálhatók a romantikus nő kellékei: táskák, neszeszerek, kulcstartók és sok más kiegészítő.

PIKK PAKK a táskarendező

Facebook-oldal

 

Ahogyan cseperedik Csepke, úgy bővül módosul kínálatunk. Eleinte rengeteg, a babának nélkülözhetetlen dolgot kellett rendbe tartanom a táskámban, ezért terveztem a nagyméretű táskarendezőt. Akik gyakran cserélgetik a táskáikat, hiszen a táskarendezővel nem csak rendet tartani könnyű, hanem a napi táskaváltás folyamata is leegyszerűsödik: csak a táskarendezőt kell egyik táskából a másikba áttenni, nem egyesével mindent. Így többé nem marad a másik táskában a bérlet vagy a pénztárca sem. PIKK PAKK és minden kéznél van!

 

Termosz Design

termosz.com

 

EGYEDISÉG-MERÉSZSÉG-FUNKCIONALITÁS = TERMOSZ DESIGN
A Termosz Design egy családi vállalkozás, mely a lakberendezés, lakás dizájnolás, kötés – horgolás és makramézás mellett egyéb más tevékenységekkel is foglalkozik. Képeket festünk, bútorokat újítunk fel, vagy éppen tereket dekorálunk. Nemcsak lakásenteriőrökbe készítjük el termékeinket, rendezvényekre, installációkhoz, esküvőkre is alkotunk dekorelemeket. Ugyanakkor kiállításokat szervezünk, workshopokat tartunk, illetve saját magunkat is folyamatosan képezzük.

 

Illusztrálással, ékszer és design tárgyak tervezéssel foglalkozom.
A Stampp márkát 2015-ben alapítottam. Egy próbának indult, szerettem volna valami egyszerűt, de játékosat, a rajzaimmal kombinálható ékszert. A vevők szerencsére nagyon hamar megszerették, így azóta számos itthoni és külföldi viszontealdó bolttal alakult kapcsolat, de megtalálhattok kézműves és design vásárokban is. A TINTA a férjemmel, Varga Lőrinccel közös táska márka.
Egyedi, szitázott​​, természetes alapanyagú táskákat készítünk.

Travelling Fox Design

Facebook-oldal

 

A Travelling Fox Design egy kétfős vállalkozás. Ahogyan a rókák járják útjukat a vadonban, úgy keresi saját ösvényét a grafikai tervezés és illusztráció erdeiben Dius, aki a marketingért és a social media megjelenésért felelős, és Balázs, aki pedig az illusztrációkat készíti.
Kalandokkal teli, természet közeli rajzaik jelennek meg termékeiken, amelyekkel szeretnének színt vinni a mindennapokba és kreativitásra sarkallni másokat.

Honeybear handmade

Facebook-oldal

 

Felt never felt so cute!
A Honeybear termékek kivétel nélkül prémium minőségű, magyar és ír gyapjúfilcekből születnek. A nemez legjobb tulajdonságait kihasználva műhelyemben készülnek: strapabíró, vidám pénztárcák & tolltartók, magas hőszigetelő tulajdonsággal bíró pohármelegítők, környezetbarát babaszoba dekorációk, tündéri fejpántok és kitűzők. Kollekcióimat a változó évszakok és a természet sokszínűsége inspirálja, melyhez nem kevés cukiságfaktor is társul.

yutta design

Facebook-oldal

 

Becker Judit és Tóth Anita szilikátipari tervezőművészek vagyunk. A régi idők szimpla és dupla üveg kávés poharai indítottak el minket a yutta termékek fejlesztésekor. A koncepciónk új minőség létrehozása volt, a használat kibővítése a mai kor igényeinek megfelelően, de mindvégig megőrizve a régi formavilágot.A yutta termékcsalád jelenleg 4 méretben kávés -és teás csészéket, bögréket, mézescsuprot, vajtartót, macskanyelv alakú kiskanalat tartalmaz 9 féle színben, félporcelánból. A tárgyak mikró és mosogatógép állóak.

Doram tipografia

 

Major Dóra vagyok, idén márciusban indítottam egyéni vállalkozásomat, és papíralapú nyomtatott termékeket tervezek. Elsősorban az egyszerű design mellett foglalok állást, illetve a környezettudatosság érdekében a termékeim újrahasznosított papírból készülnek. Vállalkozásom indítása gyanánt jegyzetfüzeteket terveztem, és kilenc design tervet készítettem, két mérettel (B6, A5), és két kötészeti megoldással (cérna fűzött, ragasztott kötött). Mai napig fontosnak tartom a kézzel írás szépségét, és célszerűségét, ezért képeslapokat is terveztem. Olyan jó érzés a mai világot kicsit lelassítani, és átértékelni az üzenetváltás fontosságát.

you:niq store

youniqstore.hu

 

A you:niq egy digitális showroom, platform ami összegyűjti a feltörekvő magyar divat-, lakberendezés- és ékszer tervezők egyedi termékeit és elérhetővé teszi az online vásárlók számára.
Tervezők akiknek a termékeivel kint leszünk: BA design, Malinovka, Moha design, Momo nyakörvek, szaszsofi (még bővülhet)

 

Sajátos karakterek, egyedi horgolt ajándéktárgyak, figurák alkotják a Torzsa Design választékát. Néhány éve próbáltam ki újra a gyermekkoromban Nagyikámtól ellesett technikát, amikor fiaim mérhetetlen mennyiségű edzésén eltöltött időt próbáltan hatékonyan kihasználni. Mostanra szenvedélyemmé vált, nyaralásra is a fonalaimat pakolom be elsőként. 😉 Saját tervezésű, bohókás állatkáim között mindenki találhat kedvére valót, mely remélhetőleg mosolyt csal az érdeklődők arcára. A legkedveltebbek az unikornisok, de a fiúk számára is kínálok szörnyen bájos vadállatokat. Termékeim 30˚C-on mosható, 100% pamut fonalak felhasználásával készültek.

My Little Dandelion

Facebook-oldal

 

A My Little Dandelion 2017 decemberében létrehozott márka. Legnagyobb inspirációm a kislányom, akinek a márka létrejöttét köszönhetem.
A termékek prémium minőséget képviselnek, minden egyes darab nagy szeretettel és gondossággal születik a kezeim között. Célom, hogy minél több kis- és nagy Hölgynek boldogságot és mosolyt csaljon az arcára a kiegészítők viselése, melyektől még különlegesebbnek érezhetik magukat. Mesebeli termékeket hozok Nektek a piacra, köztük fejpántok, hajcsatok, unikornisos, tavaszi és húsvéti kiegészítők, titkos mini könyv nyakláncok, fülhallgató tok tartók, hajráfok, üvegcse nyakláncok is megtalálhatók.