Vintage Piac 2017. szeptember 24.

Vintage Piac

2017. szeptember 24.

IDŐPONT: 2017. szeptember 24. 10:00 – 17:00
HELYSZÍN: Ötkert
1051, Budapest, Zrínyi u. 4.
A belépés INGYENES.
Kuponfüzet: Letöltöm!

Kiállítók

Cucc Papírzsákok

cuccpapirzsak.hu

Csipkelengye

csipkelengye.hu

 

Lelkes csapatunkat az ösztönözte a vintage és shabby chic stílusjegyekben gazdag kelengyék megálmodásában, hogy melegséget és különlegességet csempésszünk általuk az otthonokba. Megunva a sablonos, egyhangú lakástextíliák kínálatát, elhatároztuk, hogy létrehozunk valami egészen egyedit és személyreszólót, legyen szó egy csipkés ágyneműgarnitúráról, törölközőszettről, egy rusztikus darázsanyagból készült konyharuháról, kézzel hímzett, monogramozott nászajándékkelengyéről, névre szóló babakelengyéről vagy akár méretre készített fodros ünnepi abroszról. Kézzel készült termékeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minőségi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet.
Általuk válik a lakásból otthon, az ajándék pedig személyes emlékké alakul át. Megálmodtunk egy olyan világot, amely a Csipkelengye kollekciójában életre kelt.

 

Skandináv lakberendezési kiegészítők a vintage stílus szerelmeseinek. A klasszikus szürke, bézs és fehér árnyalatokat élénk és divatos színekkel dobjuk fel: zöld, sárga és kék színesítheti így az otthonod. A megteremtett hangulatot a kertbe is magaddal viheted: tálcákkal, kaspókkal, mécsestartókkal varázsolhatsz csodálatos világot ide is.

Deszka-Land

Facebook-oldal

 

Cégünk kínálatában a vintage és a country stílus kedvelői válogathatnak. Célunk megmutatni a rusztikus anyag tökéletlenségében rejlő tökéletességet. Fő alapanyagunk a megmunkált öregfa, melynek szépsége mindenkit magával ragad, és bármelyik lakásban megtalálja helyét. Dönthetnek a már elkészült bútoraink mellett vagy akár valóra válthatják legvadabb álmaikat is a Deszka-Land Kft. segítségével.

Ellynor Store

Facebook-oldal

 

“Tervezek, szabok, varrok, csipkézek; számomra ez játék, az eredmény pedig a te örömöd.” Tárcák, neszeszerek, kistáskák textil és csipke anyagokból, patchwork, natúr lenvászon: modern anyagok és minták, illetve a hagyományos vászon kompozíciója a vintage jegyében.

Francia Kék

Facebook-oldal

 

Francia életérzés Francia Kék stílusban. Lakberendezés, bútorfestés, kiegészítők, Annie Sloan termékek forgalmazása. Mindenki bepillantást kaphat a műhely tevékenységébe és mini workshop keretében kipróbálhatja ezt a sokoldalú festéket. A Chalk Paint-tel festett táskákkal, párnahuzatokkal érkezünk. A festék kedvezményes áron vásárolható meg ezen a napon.

Judy Poster

judyposter.hu

 

Vintage – Retro stílusú táblaképek és grafikai nyomatok, hűtőmágnesek több méretben, a Judy Design Store-tól.

Kopott Macska

kopottmacska.hu

 

A Kopott Macska webshopban a vintage, country és shabby chic stílus szerelmesei széles kínálatú lakberendezési és egyéb kiegészítőket találhatnak, melyekkel lakásukat, házukat és életterüket otthonná varázsolhatják, vagy éppen csak feldobhatnak vele egy-egy megunt szegletet.

Ládafia Ajándék

ladafiaajandek.hu

 

Kínálatunkban egyedi beszerzésű lakberendezési és ajándéktárgyakat kínálunk, romantikus, vidéki stílusban. Aki nálunk szétnéz egyedi kézműves tárgyakat is talál.
Hisszük, hogy a mindennapi rohanós világban egy barátságos otthon kialakítása kellő hátteret ad a pihenésnek, családi életünk élvezésének!
Mindezek megvalósításához most termékeinket 30%; 50%; 70%-os kedvezménnyel kínáljuk!

LevendulaNyúl

Facebook-oldal

 

Régi tárgyak, evőeszközök, csipkék, képkeretek újragondolásával és hasznosításával készülnek az ékszerek, lakásdekorációs tárgyak a Levendulanyúl műhelyében.

Lelke van – made of Love

Facebook-oldal

 

Egyetlen, mint te! – A Made of Love külön figyelmet fordít arra, hogy különleges, régi, történettel bíró papírokból készüljenek azok az üveglencsés ékszerek, könyvjelzők és mandzsetták, amik akár különleges ajándékok lehetnek esküvőkre, évfordulókra, születésnapokra, elérhető áron. Ha csak magadat szeretnéd meglepni, akkor is gyere, keress üzenetes, színes egy-kincseket! Ami biztos, hogy nem fogsz lépten-nyomon olyanba botlani, mint a tiéd.

Művészet és Dekoráció lakberendezés

lakberendezesesdekor.superwebaruhaz.hu

 

Üzletünket 2003-ban nyitottuk Zalaegerszeg belvárosában. Kreatív lakásdekorációs és lakberendezési ötletek megvalósításában segítjük vásárlóinkat: a vidéki rusztikus és a vintage stílus jegyeit magukon viselő árucikkekel. Lámpások, konyhai és fürdőszobai kiegészítők, kerámia fiókgombok, kézzelkészített csipkék és konyhai kerámiák, kerti kellékek.

 

A Novasol Spray közel 30 éve foglalkozik aeroszolok gyártásával. 2015-ben a világon elsőként készítettük el a kréta festék spray változatát, a PintyPlus Chalk paint spray-t, amely már a megjelenésekor hatalmas sikert aratott. Májusban, a Vintage Piacon Ti is megismerhetitek a terméket, amely ötvözi a kréta festék és a sprayk kiváló tulajdonságait.

Tulipán Műhely

tulipanmuhely.hu

 

Épp az álmainkat valósítjuk meg, miközben neked táblát készítünk….. Táblát a lakásodba, a nyaralódba, a kuckódba, az üzletedbe vagy ahová a legjobban szeretnéd. Egyedi elképzelést is megvalósítunk! Természetes anyagokkal dolgozunk és 100%-ban kézzel készítjük termékeinket.

Vintage Deszkatábla

vintagedeszkatabla.hu

 

A vintage stílus jegyében segítünk neked abban, hogy megtaláld azt az egyedi táblát, amire régóta vágysz, akár az otthonodról, akár az üzletedről legyen szó.

Woody Decor

Facebook-oldal

 

A Woody decor megálmodói a falusias és rusztikus stíluselemeket egyesítik fából készült kincseikkel. Különlegességük, hogy egyedi, saját kézzel készített fa termékeik akár modern, letisztult lakásban, akár egy parasztházban egyaránt jól mutatnak.