Rusztikus elemek, pihentető színek

Ebben a rusztikus stílusban berendezett lakásban a legszebb dolog a színbeli egységesség, amely szinte pihenteti a szemet, ahogy végignézzük a képeket. Minden a bézs valamilyen árnyalata és a fehér “skáláján” mozog, miközben rengeteg kiegészítő, dísz dobja fel az enteriőrt.

Mindenképp érdemes kiemelni a csodás fákat, amelyek az asztalok, székek alapanyagául szolgálnak. Nézzétek meg azt a kis éjjeliszekrényt a hálószobában az ágy mellett! Valami csoda. A szabálytalan formák adta természetesség mesés hangulatot kelt, nem is tudunk mást elképzelni, mint hogy az erdő közepén áll ez a házikó (egyébként Ausztráliában van).

A rengeteg textil melegségét nem tudjuk eleget hangsúlyozni, még a szőnyeg is él. Olyan sok párna és takaró van mindenütt, hogy a kutyust alig veszed észre, aki rajtuk pihen! 🙂

A falakon és a polcokon rengeteg a dísz és a kép, ami ilyen semleges háttér előtt mutat igazán, mint ez a tiszta fehér. A rengeteg kerámia váza szuperül erősíti a rusztikus hangulatot, szárított növényi díszeket tárolni benne kifejezetten jó ötlet.

Sok kedvencünk van még, az étkező asztalának kecses lábai például, vagy a kandalló, miközben olyan praktikus szempontok is előkerülnek, mint a gördíthető konyhasziget (gyönyörű fából, tele kerámia kancsókban tartott konyhai eszközökkel).

Itt is jól látszik, hogy milyen fontos szerepük van az alapoknak, a gyönyörű fa padló és a metró csempével kirakott fal olyan alaphangulatot ad a konyhának, amit már csak elrontani lehetne, de szerencsére nem teszik.

Amikor a hálószobához érünk, akkor jelentős a váltás, a mély kék falak melegebb hangulatot tükröznek. És itt van az a kis éjjeli szekrény..

rusztikus_ausztral_01 rusztikus_ausztral_02 rusztikus_ausztral_03 rusztikus_ausztral_04 rusztikus_ausztral_05 rusztikus_ausztral_06 rusztikus_ausztral_07 rusztikus_ausztral_08 rusztikus_ausztral_09 rusztikus_ausztral_10 rusztikus_ausztral_11 rusztikus_ausztral_12

Forrás: decordemon.blogspot.gr