Skip to content

Vintage karácsonyi díszítés: inspiráció – 20 kép

Olyan enteriőröket mutatunk, amelyek vintage vagy éppen country stílusú berendezésük mellett karácsonyi díszben állnak. Inspirálódj a kellemes hangulatú belső terektől!
A karácsonyi dekoráció elkészítésekor az egyik legfontosabb szempont az otthonosság: úgy öltöztesd ünnepi díszbe az otthonod, hogy az a család minden tagjának lelkét karácsonyi hangulattal töltse meg.

Az alábbi lakásbelsők meleg hangulata, finom díszítése ezt az érzést kelti, miközben sok kreatív megoldást is felfedezhetünk.

Néhány ötletet is elleshetsz dekorációs tippekre, otthon is elkészíthető díszítő elemekre, és fokozhatod karácsonyi hangulatod a kellemes képek nézegetésével.

Érdemes megnézni a színkombinációkat, hogy mi mivel illik össze, és hogyan teheted a pirost és a zöldet markánssá.

vintage_karacsony_01 vintage_karacsony_02 vintage_karacsony_03 vintage_karacsony_04 vintage_karacsony_05 vintage_karacsony_06 vintage_karacsony_07 vintage_karacsony_08 vintage_karacsony_09 vintage_karacsony_10 vintage_karacsony_11 vintage_karacsony_12 vintage_karacsony_13 vintage_karacsony_14 vintage_karacsony_15 vintage_karacsony_16 vintage_karacsony_17 vintage_karacsony_18 vintage_karacsony_19 vintage_karacsony_20

Forrás: countryliving.com