Skip to content

Relaxáló tónusok egy norvég házban

A fehér számtalan módon megjelenhet egy enteriőrben, és hatása attól is függ, hogy milyen felületre kenjük. Az alábbi, a norvégiai Bergenben található házban halvány bézs és szürke árnyalatok színezik az elképesztően megnyugtató belső teret.

Ha arra gondolunk, hogy egy dominánsan fehér színű enteriőrbe mindenképp kell egy élénk szín, arra ez a ház cáfol rá. A fehér falon még a kép is dominánsan fehér színű, mégis meleg, otthonos hangulatot áraszt ez a belső tér, arról nem is beszélve, hogy milyen megnyugtató.

A széles, fa lambéria és a rengeteg, naturalisztikus formában meghagyott fa elem egészen a természetbe repít minket, azt hiszem, erre mondják, hogy „ethnic vibes” 🙂 (hogy mondanátok ezt jól magyarul?)

Nézzétek meg a tükör keretét és a lámpákat, igazi, autentikus fadarabokból készültek. Gyönyörűen néz ki.

Kedvencünk a kiskocsis dohányzóasztal, meg a másik, ami egy ládából készült: szuper hatást ér el, hogy a bútorok vagy eredetileg nem azok voltak, amire használják őket, vagy valóban a természet által formált alakjukban emelték be őket a házba.

Ha soha nem tudod, milyen képeket is kellene tenned a falra, ahhoz is nyújt inspirációt ez a lakás, hiszen a színvilág és a hangulat terén is tökéletes választás mind: élettel tölti meg a nagy, üres falakat, és tökéletesen erősíti az enteriőr hangulatát.

Az pedig már csak plusz, hogy milyen szuperül néz ki kívülről is: az a kis tornyocska egészen mesés!

Forrás: Decordemon