Skip to content

Prágai lakás a bézs otthonos színében

A tavaszhoz illő hangulatot nyújt ez a prágai lakás, ami a sok természetes fényben, világos bézs színével igazán üde látvány.

Minden falat kibontottak ebben a prágai lakásban, ahol egy térben van konyha, nappali, és háló. Nyitottságot és otthonosságot kelt ez a nagy belső tér, amelyben a sok természetes fény és a bézs minden árnyalata adja meg az alaphangulatot.

A téglás fal és a hatalmas, osztott üveges térelválasztó biztosítják a vintage hatást, kiegészítve a csodálatos fa padlólappal .

Nagyon szeretem az olyan szuper ötleteket, mint a konyhaasztal fölé erősített növények: apró jelzésekkel tud markáns arculatot adni egy-egy helységnek, hiába egy légterű az egész lakás. És az megvan, ahogy a hálóban az ággyal szemben lévő elhúzható függönyre vetíthetnek projektorral? Az aztán a házimozi! 🙂

Figyeljétek meg az apró kiegészítőket, mint az a hanyagul odavetett képkeret a konyhában, a fürdőszoba művész-öltözős lámpákkal ellátott tükre, vagy a hálóban a falra felerősített ablakkeret.

praga_bezs_01 praga_bezs_02 praga_bezs_04 praga_bezs_05 praga_bezs_06 praga_bezs_07 praga_bezs_08 praga_bezs_09 praga_bezs_10 praga_bezs_11

Forrás: decordemon